cover-image
20 Apr 2024

iTOP: individualus burnos ligų profilaktikos mokymas, pradinis lygis

09:00 - 17:00 Lithuanian

Kas yra  iTOP?

iTOP (individually Trained Oral Prophylaxis) -  individualus burnos ertmės profilaktikos mokymas, kurio tikslas išsaugoti savus-natūralius dantis visą gyvenimą. iTOP seminaruose išmokstama puikios burnos higienos pagrindų. Daug dėmesio skiriama motyvacijai ir kaip įgytas žinias perteikti pacientui bei panaudoti kasdieniame darbe. iTOP padeda išlaikyti burnos ertmės sveikatą ir sveikus dantis – visą gyvenimą!

Seminaras susideda iš dviejų dalių: teorinės ir praktinės. Teorinė seminaro dalis supažindina su iTOP filosofija ir pagrindiniais faktoriais nulemiančiais burnos ertmės sveikatą. Teorinėje dalyje pakartosite pagrindinės žinias apie profilaktiką, sužinosite apie valymo technikas, įrankius, jų pasirinkimo kriterijus ir motyvaciją.

Praktinėje seminaro dalyje (Touch to Teach), dalyviai dirbs mažose grupėse su praktinės dalies sertifikuotu iTOP instruktoriumi.  Šios dalies metu, išmokstama panaudoti ir pritaikyti įgytas žinias praktikoje. Praktinė dalis yra labiausiai mėgstama ir vertinama, tarp buvusių seminaro dalyvių. Šioje dalyje išmoksite parinkti ir teisingai naudoti įvairias priemones.

Seminaras registruotas pagal SAM reikalavimus METAS Nr. 40529. Suteikiamos 8 val.

Registruojantis parašome nurodyti savo kontaktinį telefoną, kad iškilus neaiškumams galėtume operatyviai su Jumis susisiekti. Jei užsiregistravote, bet į seminarą nebegalėsite atvykti, prašome apie pasikeitimus praneši kontaktiniu el. paštu ar nurodytu telefonu. Apmokėjimą už seminarą (30 eurų) prašome atlikti į Curaden Baltic įmonės sąskaitą (rekvizitai nurodyti žemiau) iki balandžio 6 dienos.

Seminaro lektorė: Jūratė Žekonienė, VU

Seminaro sertifikuota Instruktorė: Beata Mikalkėnaitė, odontologė

Gavę patvirtinimą apie dalyvavimą, atlikite apmokėjimą (100 Eur) iki 2024 m. balandžio 6 d. į UAB ”Curaden Baltic” sąskaitą LT 1673 0001 0160 8056 89, Swedbank. Mokėjimo komentaruose nurodykite dalyvio vardą, pavardę. Jei iki balandžio 6 dienos nesulauksime apmokėjimo, registracijos vieta bus automatiškai anuliuota ir perleista kitam eilėje laukiančiam dalyviui be atskiro pranešimo.  

Kilus klausimų susisiekite info@curaden.lt arba +37067595585.

Dettagli della formazione

Dove

Lithuania

Park Plaza viešbučio konferencijų centras, M. K. Čiurlionio g. 84, Vilnius, 03100 , Vilnius

Raccomandato per

Professionisti del dentale

Livello: Beginner

Tipo di evento: iTop Course

Biglietti

100

Contatti

info[at]curaden.lt

Incontra il nostro speaker

  • Jūratė Žekonienė
    Jūratė Žekonienė
    Speaker
    Jūratė is a clinical periodontologist, who specializes in classic periodontology. She gives various lectures on periodontology at Vilnius University. Her focus of work consists of periodontal disease diagnostic, treatment planning, risk factors and non surgical periodontal therapy.